Ο Ιωνικός έστειλε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο... χείλος του γκρεμού

21:30 - 02/05/2022

Ο Ιωνικός έστειλε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο... χείλος του γκρεμού 02/05/2022 Ο βαθμολογικά αδιάφορος Ιωνικός συνέτριψε 5-1 στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League, και τον έστειλε με το... ενάμισι πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Λαμίας επί του Αστέρα στην Τρίπολη, η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Φθιώτιδας και δεν της αρκεί πλέον ούτε η νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι παραμονής, την επόμενη εβδομάδα. Ο Απόλλων ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 10΄, όταν ο Μαρτίνες πήγε να εκμεταλλευθεί ένα λάθος μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, αλλά ο Τσιριγώτης τον πρόλ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντριβή του Απόλλωνα Σμύρνης στη Νεάπολη

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Ιωνικός συνέτριψε 5-1 στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League, και τον έστειλε με το... ενάμισι πόδι στη δεύτερη κατηγορία. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ο Ιωνικός έστειλε (5-1) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο… χείλος του γκρεμού – Νίκη ανάσα για την Λαμία στην Τρίπολη (video)

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Ιωνικός συνέτριψε 5-1 στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League, και τον έστειλε με το... ενάμισι πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Λαμίας επί του Αστέρα στην Τρίπολη, η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Φθιώτιδας και δεν της αρκεί πλέον ούτε η νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι παραμονής, την επόμενη εβδομάδα. The post Ο Ιωνικός έστειλε (5-1) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο… χείλος του γκρεμού – Νίκη ανάσα για την Λαμία στην Τρίπολη (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ο Ιωνικός έστειλε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο... χείλος του γκρεμού: 5-1

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Ιωνικός συνέτριψε 5-1 στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League, και τον έστειλε με το... ενάμισι πόδι στη δεύτερη κατηγορία.

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Ιωνικός συνέτριψε τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον στέλνει στο… χείλος του γκρεμού

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Ιωνικός συνέτριψε 5-1 στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League, και τον έστειλε με το… ενάμισι πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Λαμίας επί του Αστέρα στην Τρίπολη, η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Φθιώτιδας […] Ο Ιωνικός συνέτριψε τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον στέλνει στο… χείλος του γκρεμού on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»