MasterChef – Ελισάβετ: «Η Ελπίδα είχε πέσει και μου ζητούσε συγγνώμη στα γόνατα»
11:48 - 03/05/2022
Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το MasterChef, το πρωί της Τρίτης, η Ελισάβετ Κοντοκώστα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του […]
The post MasterChef – Ελισάβετ: «Η Ελπίδα είχε πέσει και μου ζητούσε συγγνώμη στα γόνατα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MasterChef 2022 - Ελισάβετ: «Η Ελπίδα είχε πέσει στα γόνατα και μου ζητούσε συγγνώμη»
Η παίκτρια που αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό μίλησε για τη σχέση της με την συμπαίκτριά της
Διαβάστε το στο MasterChef 2022 - Ελισάβετ: «Η Ελπίδα είχε πέσει στα γόνατα και μου ζητούσε συγγνώμη»
Διαβάστε το στο MasterChef - Ελισάβετ: "Η Ελπίδα είχε πέσει και μου ζητούσε συγγνώμη στα γόνατα"
"Η Ελπίδα είναι ένας άνθρωπος από την οποία έχω περάσει αρκετά άσχημα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grMasterChef – Αποκάλυψη από την Ελισάβετ για την Ελπίδα: «Είχε πέσει στα γόνατα και ζητούσε συγγνώμη»
Ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef και έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι μαγειρικής. Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα, λίγο πριν από το τεστ δημιουργικότητας ο καλός φίλος της Ελισάβετ, ο Γιάννος τα έβαλε με τους «διπρόσωπους» του παιχνιδιού για χάρη της. Η Ελισάβετ Κοντοκώστα του MasterChef πάντως βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Breakfast@Star […]
The post MasterChef – Αποκάλυψη από την Ελισάβετ για την Ελπίδα: «Είχε πέσει στα γόνατα και ζητούσε συγγνώμη» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr