MasterChef – Ελισάβετ: «Η Ελπίδα είχε πέσει και μου ζητούσε συγγνώμη στα γόνατα»

11:48 - 03/05/2022

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το MasterChef, το πρωί της Τρίτης, η Ελισάβετ Κοντοκώστα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του […] The post MasterChef – Ελισάβετ: «Η Ελπίδα είχε πέσει και μου ζητούσε συγγνώμη στα γόνατα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef 2022 - Ελισάβετ: «Η Ελπίδα είχε πέσει στα γόνατα και μου ζητούσε συγγνώμη»

Η παίκτρια που αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό μίλησε για τη σχέση της με την συμπαίκτριά της 

Διαβάστε το στο

MasterChef 2022 - Ελισάβετ: «Η Ελπίδα είχε πέσει στα γόνατα και μου ζητούσε συγγνώμη»

Διαβάστε το στο

MasterChef - Ελισάβετ: "Η Ελπίδα είχε πέσει και μου ζητούσε συγγνώμη στα γόνατα"

"Η Ελπίδα είναι ένας άνθρωπος από την οποία έχω περάσει αρκετά άσχημα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

MasterChef – Αποκάλυψη από την Ελισάβετ για την Ελπίδα: «Είχε πέσει στα γόνατα και ζητούσε συγγνώμη»

Ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef και έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι μαγειρικής. Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα, λίγο πριν από το τεστ δημιουργικότητας ο καλός φίλος της Ελισάβετ, ο Γιάννος τα έβαλε με τους «διπρόσωπους» του παιχνιδιού για χάρη της. Η Ελισάβετ Κοντοκώστα του MasterChef πάντως βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Breakfast@Star […] The post MasterChef – Αποκάλυψη από την Ελισάβετ για την Ελπίδα: «Είχε πέσει στα γόνατα και ζητούσε συγγνώμη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο