Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για το γατάκι: Τα κτήνη! Θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι»

12:04 - 03/05/2022

«Δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη!», αναφώνησε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, μετά την προβολή του βίντεο με […] The post Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για το γατάκι: Τα κτήνη! Θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακοποίηση γάτας στην Αιδηψό: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου- «Τα κτήνη, θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι»

Τον εκνευρισμό της απέναντι στην παρέα η οποία κλότσησε ένα γατάκι και το πέταξε στο νερό στην περιοχή της Αιδηψού, εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Αφού προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» προχώρησε σε ένα ξέσπασμα. «Δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη!», αναφώνησε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, μετά την προβολή του βίντεο με τον άνδρα που κλώτσησε ένα γατάκι στην θάλασσα: «Εγώ αν ήμουν σε εστιατόριο και το έβλεπα στο δίπλα τραπέζι θα είχα σηκωθεί και θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι σε όλους! Και θα μου έλεγαν και όλοι μπράβο, γιατί εκεί επιτρέπεται… Καλά, δεν ντρέπονται; Αυτοί είναι τα ζώα» είπε αρχικά η Κατερίνα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για το γατάκι στην Αιδηψό: Τα κτήνη! Θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι

«Δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη!», αναφώνησε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, μετά την προβολή του βίντεο με τον άνδρα που κλώτσησε ένα γατάκι στην θάλασσα. «Εγώ αν ήμουν σε εστιατόριο και το έβλεπα στο δίπλα τραπέζι θα είχα σηκωθεί και θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι σε όλους! Και θα μου έλεγαν και όλοι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για το γατάκι: Τα κτήνη! Θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι»

«Δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη!», αναφώνησε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, μετά την προβολή του βίντεο με τον άνδρα που κλώτσησε ένα γατάκι στην θάλασσα. «Εγώ αν ήμουν σε εστιατόριο και το έβλεπα στο δίπλα τραπέζι θα είχα σηκωθεί και θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι σε όλους! Και θα μου έλεγαν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο