Παπανικολάου για κατάμεστο ΣΕΦ: «Δεν θα ήθελα να είμαι παίκτης της Μονακό»
13:44 - 03/05/2022
Παπανικολάου για κατάμεστο ΣΕΦ: «Δεν θα ήθελα να είμαι παίκτης της Μονακό»
03/05/2022
Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε έτοιμος μαζί με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό να... εξαργυρώσουν αυτό για το οποίο πάσχιζαν όλη τη σεζόν, το πλεονέκτημα έδρας, στον πέμπτο αγώνα των playoffs απέναντι στη Μονακό.
«Παλεύαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας. Το πλεονέκτημα αυτό σημαίνει, να παίζεις το Game 5 στην έδρα σου, με τον κόσμο σου. Όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος δίνει ενέργεια στην ομάδα και όχι το αντίστροφο. Είναι μεγάλο προνόμιο να έχουμε τον κόσμο μας, ο οποίος, σε ένα γήπεδο που δεν είναι άκρως μπασκετικό, όλοι το ξέρουμε αυτό, καταφέρνει να δημιουργήσει μ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπανικολάου: «Μεγάλο προνόμιο ο κόσμος, δεν θα ήθελα να είμαι παίκτης της Μονακό»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το Game 5 με τη Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ και τόνισε ότι είναι κομβική η στήριξη του κόσμου για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στο Final Four.
Διαβάστε το στο Παπανικολάου: «Δεν θα ήθελα να είμαι παίκτης της Μονακό με την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει»
Ο έμπειρος φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στους Μονεγάσκους.
Διαβάστε το στο Παπανικολάου: «Μεγάλο προνόμιο ο κόσμος, δεν θα ήθελα να είμαι παίκτης της Μονακό»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το Game 5 με τη Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ και τόνισε ότι είναι κομβική η στήριξη του κόσμου για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στο Final Four.
Διαβάστε το στο tovimaΠαπανικολάου για το Game 5 στο ΣΕΦ: «Δε θα ήθελα να είμαι παίκτης της Μονακό»
Ολυμπιακός-Μονακό: Για την «καυτή» ατμόσφαιρα που αναμένεται στο αυριανό (21:30)…
Διαβάστε το στο onsports.gr