Καβγάς Πολάκη-Γιαννακοπούλου στη Βουλή! «Ο Θεός μπορεί να συγχωρεί, εγώ ποτέ!»

14:48 - 03/05/2022

Σε κόντρα μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου εξελίχθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, με αφορμή την πρόσφατη άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει εις βάρος του η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Αραπατζή. Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στους «γαλάζιους» βουλευτές Το άρθρο Καβγάς Πολάκη-Γιαννακοπούλου στη Βουλή! «Ο Θεός μπορεί να συγχωρεί, εγώ ποτέ!» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σφάχτηκαν» Γιαννακοπούλου και Πολάκης στη Βουλή - «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ όχι» - «Άσε τις ψευτομαγκιές»

Ανέβηκαν οι τόνοι το μεσημέρι της Τρίτης στην Επιτροπή Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Νάντια Γιαννακοπούλου.

Διαβάστε το στο

Νέες απειλές Πολάκη: «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στους συναδέλφους του της κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά και στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, επειδή ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του The post Νέες απειλές Πολάκη: «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πολάκης στη Βουλή: «Ο Θεός μπορεί να συγχωρεί, εγώ ποτέ»

Έντονη φραστική αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή Παύλος Πολάκης και Νάντια Γιαννακοπούλου, στη συζήτηση για την κύρωση σύμβασης με το Κατάρ, με αφορμή την επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κόντρα Πολάκη – Γιαννακοπούλου στη Βουλή! «Ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ»

Άγρια κόντρα στη Βουλή ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Νάντια Γιαννακοπούλου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας