Δίκη Τοπαλούδη: «Μπαλάκι» οι ευθύνες μεταξύ των δυο κατηγορουμένων

16:10 - 03/05/2022

Απίστευτοι διάλογοι στο δικαστήριο

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Τοπαλούδη: Συνεχίστηκε το «πινγκ - πονγκ» της ευθύνης ανάμεσα στους δυο κατηγορούμενους

Το "πινγκ- πονγκ" της ευθύνης για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018, συνεχίστηκε και στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο με τους δύο κατηγορουμένους να αλληλοκατηγορούνται.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Δίκη Τοπαλούδη: «Είμαι bisexual, δεν την ακούμπησα!» ισχυρίστηκε ένας εκ των κατηγορουμένων

Δίκη Τοπαλούδη: «Είμαι bisexual, δεν την ακούμπησα!» ισχυρίστηκε ένας εκ των κατηγορουμένων Κάθε ευθύνη τους για το βιασμό και την στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το 2018 στη Ρόδο συνεχίζουν να αποποιούνται οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι της υπόθεσης – και όπως και πρωτόδικα – έτσι και σήμερα στο Εφετείο, συνέχιζαν να ρίχνουν ο ένας την […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας