Ο Πατούλης απαντά για τα 20.000 ευρώ που έδωσε για έπιπλα

10:55 - 09/01/2020

Στις καταγγελίες του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας για αγορές πολυτελών επίπλων αξίας 20.000 ευρώ για τη διακόσμηση του γραφείου του απάντησε ο Γιώργος Πατούλης, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό και μιζέρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χρήστος Λούλης απαντά για την Ζέτα Μακρυπούλια

Για τις δηλώσεις του ότι καλύτερος ηθοποιός από πολλούς άλλους, αλλά και για την προ ετών δήλωσή του για την Ζέτα Μακρυπούλια που τον κυνηγά ακόμα, μίλησε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. “Πρέπει να έχεις ένα ψώνιο, έναν ελεγχόμενο, υπέρμετρο εγωισμό για να μπορέσεις να αντέξεις αυτή τη δουλειά. Εάν ήμουν σε αυτή τη δουλειά λέγοντας “εντάξει, καλός είμαι”, δεν θα έκανα και τίποτα φοβερό. Για να είμαι σε αυτή τη δουλειά και να αντέξω, πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι πολύ καλύτερος από πολλούς και… ισχύει κιόλας. Όταν έκανα τη δήλωση για τη Ζέτα Μακρυπούλια ήμουν σε μιαν άλλη ψυχολογική κατάσταση, άλλη επαγγελματική κατάσταση, ήμουν στον στρατό με

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Χρήστος Λούλης απαντά για την Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων απάντησε και για τις δηλώσεις του […] The post Ο Χρήστος Λούλης απαντά για την Ζέτα Μακρυπούλια appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό