Το «κατηγορώ» της μάνας του Αδαμάντιου Μαντή: Μπράβο για τη σύλληψη του εγκληματία που κλώτσησε το γατί, αλλά ο δολοφόνος του γιου μου είναι ελεύθερος

20:40 - 03/05/2022

Το «κατηγορώ» της μάνας του Αδαμάντιου Μαντή: Μπράβο για τη σύλληψη του εγκληματία που κλώτσησε το γατί, αλλά ο δολοφόνος του γιου μου είναι ελεύθερος Συγκλονίζει η μάνα του πολίστα που σκοτώθηκε πριν τρία χρόνια στην Ποσειδώνος από αυτοκίνητο που έτρεχε με 105 χιλιόμετρα και παρέσυρε το μεγάλο αστέρι της υδατοσφαίρισης που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η μάνα του Μαντή: Μπράβο για τη σύλληψη του εγκληματία που κλώτσησε το γατί, όμως ο δολοφόνος του γιου μου είναι ελεύθερος

Συγκλονίζει η μάνα του πολίστα που σκοτώθηκε πριν τρία χρόνια στην Ποσειδώνος από αυτοκίνητο που έτρεχε με 105 χιλιόμετρα και παρέσυρε το μεγάλο αστέρι της υδατοσφαίρισης που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο – Έστειλε επιστολή στο protothema με αφορμή την κινητοποίηση για τον 30χρονο που κλώτσησε το γατάκι στην Εύβοια. Το περιστατικό σε ψαροταβέρνα της Εύβοιας με […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μητέρα Αδαμάντιου Μαντή: Μπράβο για τη σύλληψη του εγκληματία που κλώτσησε το γατί, αλλά ο δολοφόνος του γιου μου είναι ελεύθερος

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της… Συγκλονίζει η μάνα του πολίστα που σκοτώθηκε πριν τρία χρόνια στην Ποσειδώνος, από αυτοκίνητο που έτρεχε με 105 χιλιόμετρα και παρέσυρε το μεγάλο αστέρι της υδατοσφαίρισης που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Το περιστατικό σε ψαροταβέρνα της Εύβοιας με τον νεαρό που κλώτσησε γατάκι προκάλεσε την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μητέρα Αδαμάντιου Μαντή: Μπράβο για τη σύλληψη του εγκληματία που κλώτσησε το γατί, αλλά ο δολοφόνος του γιου μου είναι ελεύθερος

Συγκλονίζει η μάνα του πολίστα που σκοτώθηκε πριν τρία χρόνια στην Ποσειδώνος, από αυτοκίνητο που έτρεχε με 105 χιλιόμετρα και παρέσυρε το μεγάλο αστέρι της υδατοσφαίρισης που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Το περιστατικό σε ψαροταβέρνα της Εύβοιας με τον νεαρό που κλώτσησε γατάκι προκάλεσε την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την άμεση αντίδραση των αρμόδιων αρχών, […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή