Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη: «Με μέθυσε και με βίασε μέσα στο αυτοκίνητο»

10:52 - 04/05/2022

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που καταγγέλλει ότι υπέστη από γνωστό σκηνοθέτη που υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο το 2010, μίλησε στην ΕΡΤ η ηθοποιός, Έλενα Αθανασοπούλου. «Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Αθανασοπούλου: Καταγγέλει γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό – Όσα αναφέρει στη μήνυσή της

Έλενα Αθανασοπούλου: "Ήμουν αρκετά μικρή τότε, δεν είχα την ίδια πυγμή και το ίδιο θάρρος. Αυτή τη στιγμή είμαι μια άλλη γυναίκα".

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”