Έριξε «βόμβα» ο Μπέος - «Πολύ σύντομα, τελειώνει η παρουσία μου στο χώρο του ποδοσφαίρου»

18:54 - 04/05/2022

Το φινάλε της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο προανήγγειλε με…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έριξε «βόμβα» ο Μπέος - «Πολύ σύντομα, τελειώνει η παρουσία μου στο χώρο του ποδοσφαίρου»

Έριξε «βόμβα» ο Μπέος - «Πολύ σύντομα, τελειώνει η παρουσία μου στο χώρο του ποδοσφαίρου» 04/05/2022 Συνέντευξη παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου αλλά και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος στον ραδιοφωνικό σταθμό Volos 98.6 FM, όπου μίλησε για όλα τα καυτά θέματα της αθλητικής και όχι μόνο επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων, ο Μπέος αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό Βόλου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Η ιστορία που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί για μένα. Η ομάδα πήρε αυτό που της αξίζει φέτος», ενώ ανακοίνωσε ότι «πολύ σύντομα τελειώνει η παρουσία μου στον χώρου του ποδοσφαίρου». Ακούστε όσα είπε:

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο