Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19:00 – «Κλείδωσαν» τα μέτρα για το ρεύμα

10:28 - 05/05/2022

Σήμερα στις 19:00 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για το ζήτημα των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Αύριο Παρασκευή, στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματέα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα 4 μέτρα στήριξης για το ρεύμα

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τα μέτρα στήριξης αλλά μας είπε εμμέσως πλην σαφώς, να κλείνουμε και κανένα κλιματιστικό! Το άρθρο Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα 4 μέτρα στήριξης για το ρεύμα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κίνηση-ματ Μητσοτάκη το «ξεφούσκωμα» των λογαριασμών ρεύματος

Πώς με την ανακοίνωση των μέτρων «γύρισε το παιχνίδι» πριν το Συνέδριο της ΝΔ Με μία κίνηση – ματ χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις παραμονές του συνεδρίου της ΝΔ, “γύρισε το παιχνίδι”, όπως εκτιμούν κυβερνητικά στελέχη, αποτρέποντας την αντιπολίτευση, και ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ, να “κεφαλαιοποιήσει” την κοινωνική δυσαρέσκεια για τους “φουσκωμένους” λογαριασμούς. Όπως επεσήμαναν, η Το άρθρο Κίνηση-ματ Μητσοτάκη το «ξεφούσκωμα» των λογαριασμών ρεύματος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μέτρα στήριξης: Διάγγελμα Μητσοτάκη σήμερα – Κλείδωσε η ώρα

Σήμερα στις 19.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για το ζήτημα των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Αύριο Παρασκευή, στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον γενικό γραμματέα […] Το άρθρο Μέτρα στήριξης: Διάγγελμα Μητσοτάκη σήμερα – Κλείδωσε η ώρα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ