Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney»
14:44 - 05/05/2022
Η Τέα Πρέλεβιτς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Love It» το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε
To άρθρο Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – Ήταν σαν παραμύθι της Ντίσνεϊ»
«Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, πολύ ερωτευμένοι. Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη, μεγαλώσαμε μαζί και το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε» είπε σε συνέντευξή της, η Τέα Πρέλεβιτς
Διαβάστε το στο Τέα Πρέλεβιτς: Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – «Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney»
Mίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον γάμο της αλλά και το διαζύγιο της
Διαβάστε το στο Τέα Πρέλεβιτς: Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney
Η Τέα Πρέλεβιτς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Love It» το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5) και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον γάμο της αλλά και το διαζύγιο της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. «Ο γάμος μου ήταν σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, πολύ ερωτευμένοι. Ήμουν και μικρή. Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney. Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη, ήταν όλα τόσο ρομαντικά αλλά όσο να είναι πέρασε ο καιρός, μεγαλώσαμε μαζί και το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε. Είμαστε τυχεροί και οι δύο, έχουμε δουλέψει για να έχουμε μια υπέροχη φιλική σχέση, είναι μέλος της
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr