Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney»

14:44 - 05/05/2022

Η Τέα Πρέλεβιτς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Love It» το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε To άρθρο Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέα Πρέλεβιτς: «Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – Ήταν σαν παραμύθι της Ντίσνεϊ»

«Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, πολύ ερωτευμένοι. Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη,  μεγαλώσαμε μαζί και το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε» είπε σε συνέντευξή της, η Τέα Πρέλεβιτς

Διαβάστε το στο

Τέα Πρέλεβιτς: Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – «Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney»

Mίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον γάμο της αλλά και το διαζύγιο της

Διαβάστε το στο

Τέα Πρέλεβιτς: Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας – Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney

Η Τέα Πρέλεβιτς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Love It» το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5) και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον γάμο της αλλά και το διαζύγιο της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. «Ο γάμος μου ήταν σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, πολύ ερωτευμένοι. Ήμουν και μικρή. Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney. Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη, ήταν όλα τόσο ρομαντικά αλλά όσο να είναι πέρασε ο καιρός, μεγαλώσαμε μαζί και το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε. Είμαστε τυχεροί και οι δύο, έχουμε δουλέψει για να έχουμε μια υπέροχη φιλική σχέση, είναι μέλος της

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της