Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή

20:10 - 05/05/2022

Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη: Ελλάδα και Κύπρος αγωνίζονται για την ειρήνη στην ανατολική Μεσόγειο

Τι είπαν οι δύο άνδρες για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή - Ο Κύπρος πρόεδρος θα μιλήσει και στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε το στο

Συνάντηση Μητσοτάκη- Αναστασιάδη: Ελλάδα και Κύπρος αγωνίζονται για την ειρήνη στη Μεσόγειο

Ο πρωθυπουργός στο διάλογο που είχε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέφερε τα εξής: «Αγαπημένε μου Νίκο, καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύ μεγάλη τιμή να παραβρεθείς και να μιλήσεις την πρώτη ημέρα του 14ου συνεδρίου μας. Εξάλλου οι δεσμοί μεταξύ των δύο κομμάτων μας είναι γνωστοί και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη: Τι συζήτησαν

Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη και Ν. Αναστασιάδη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την Ουκρανία

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη και Ν. Αναστασιάδη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την Ουκρανίαvdounis Παρ., 06/05/2022 - 08:38

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.   Στις 19:45 ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Athens Metropolitan Expo. Το άρθρο Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μαξίμου – Τι είπαν οι δύο ηγέτες

«Ελλάδα και Κύπρος πάντα εναρμονισμένες, αγωνίζονται για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ανατολική Μεσόγειο»

Διαβάστε το στο news.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μαξίμου: Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ανατολική Μεσόγειο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα και θα απευθύνει απόψε χαιρετισμό στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός στο διάλογο που είχε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέφερε τα εξής: «Αγαπημένε μου Νίκο, καταρχάς θέλω […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη-Αναστασιάδη αύριο Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή (6 Μαΐου) στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Στις 19:45 ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Athens Metropolitan Expo. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος Καταργείται η ρήτρα αναπροσαρμογής-Αναδρομική επιστροφή του 60% όλων των επιβαρύνσεων στο ρεύμα (VIDEO) The post Συνάντηση Μητσοτάκη-Αναστασιάδη αύριο Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες