Στέφανος Κορκολής: «Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου»

01:44 - 06/05/2022

Ο Στέφανος Κορκολής ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδοποιός μίλησε μεταξύ άλλων […] The post Στέφανος Κορκολής: «Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Κορκολής: Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου

Ο Στέφανος Κορκολής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 όπου μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, τη διαδικασία για να γράψει μουσική, αλλά και για την περιπέτεια της υγείας του, μεταξύ άλλων. Ο διάσημος συνθέτης και ερμηνευτής υποστήριξε πως δεν ξορκίζει την εποχή που ήταν τραγουδιστής. Παραδέχθηκε πως «δεν είναι το καλύτερο μου να τραγουδάω» και τόνισε πως τα πρώτα του τραγούδια τα είχε στείλει για να τα τραγουδήσει Νάνα Μούσχουρη. «Σκέφτηκα πόσες κασέτες σάπισαν στα συρτάρια παραγωγών, γιατί δεν μπήκε κάποιος στον κόπο να τα ακούσει. Έτσι τραγούδησα εγώ αυτά τα τραγούδια. Από μια κασέτα που δεν έφτασε ποτέ, ξεκίνησα», δήλωσε. Συνέχισε με μια αναφ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέφανος Κορκολής: «Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου»

«Έχω μπει σε ένα πρόγραμμα»

Διαβάστε το στο news.gr

Στέφανος Κορκολής: "Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου"

"Σίγουρα όταν βρίσκομαι σε έξαρση έμπνευσης, δεν με προσέχω όσο θα όφειλα να με προσέχω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο