Σοκάρει η Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Κώστας Κωστόπουλος ήταν από πάνω μου στο αυτοκίνητο»
14:08 - 07/05/2022
Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε η Έλενα Αθανασοπούλου, το μεσημέρι του Σαββάτου […]
The post Σοκάρει η Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Κώστας Κωστόπουλος ήταν από πάνω μου στο αυτοκίνητο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Αθανασοπούλου: «Ήμουν στο αυτοκίνητο και ο Κώστας Κωστόπουλος ήταν από πάνω μου»
Η ηθοποιός προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την καταγγελία για βιασμόι κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈλενα Αθανασοπούλου: Ήμουν στο αυτοκίνητο κι ο Κώστας Κωστόπουλος ήταν από πάνω μου
Για την μήνυση που κατέθεσε κατά του γνωστού σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου, για βιασμό μίλησε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου στην εκπομπή του MEGA «Τι λες τώρα». «Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, είμαι 33 ετών και δεν κατήγγειλα αλλά μήνυσα τον Κώστα Κωστόπουλο, θα το πω πρώτη και τελευταία φορά, στην εισαγγελία Αθηνών στις 15 Απριλίου. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας, σε κοινωνικό πλαίσιο, το 2009. Κάναμε παρέα επί έναν χρόνο μαζί με άλλα άτομα πάντα. Άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Η γνωριμία μας ήταν κοινωνική επί έναν χρόνο. Συγκεκριμένα, με είχε καλέσει και στην εορτή μας που είχε γίνει σε γνωστό μαγαζί όπου γνώρισα και την γυναίκα του και το παιδί του. Δύο εβδομάδες μετά την εορτή μας, δε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοκάρει η Έλενα Αθανασοπούλου: «Όταν ξύπνησα ο Κώστας Κωστόπουλος ήταν από πάνω μου στο αυτοκίνητο»
H Έλενα Αθανασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, είμαι 33 ετών και δεν κατήγγειλα αλλά μήνυσα τον Κώστα Κωστόπουλο, θα το πω πρώτη και τελευταία φορά, στην εισαγγελία Αθηνών στις 15 Απριλίου. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας, σε κοινωνικό πλαίσιο, το 2009. Κάναμε παρέα επί έναν χρόνο μαζί με άλλα άτομα πάντα. Άτομα του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈξαλλη η Έλενα Αθανασοπούλου με Κώστα Κωστόπουλο: «Ήταν βιασμός, τον θυμάμαι από πάνω να…» [video]
Τι υποστήριξε η 33χρονη ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου ότι έζησε στα χέρια του επιτυχημένου σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου; Δείτε βίντεο. Η Έλενα Αθανασοπούλου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά, δίνοντας λεπτομέρειες για τον βιασμό της από τον γνωστό σκηνοθέτη, που μέχρι στιγμής δεν είχε κατονομάσει δημόσια. Η 33χρονη ηθοποιός που μήνυσε τον Κώστα Κωστόπουλο της επιτυχημένης […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έξαλλη η Έλενα Αθανασοπούλου με Κώστα Κωστόπουλο: «Ήταν βιασμός, τον θυμάμαι από πάνω να…» [video].
Διαβάστε το στο fimes.gr