Κώστας Τασούλας: «Μπορεί να έχω ρωτήσει μέντιουμ και να έμαθα το νέο ΠτΔ»
14:52 - 09/01/2020
Την ώρα που φουντώνει η ονοματολογία για το πρόσωπο που θα προτείνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι υπηρεσίες της Βουλής έχουν ξεκινήσει να εργάζονται για το πώς θα γίνει η διαδικασία εκλογής από την Βουλή του ανώτατου Πολιτειακού άρχοντα της χώρας, καθώς πλέον με την αναθεώρηση του Συντάγματος υπάρχει νέος τρόπος εκλογής του.
Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, συνομιλώντας πριν λίγο με κοινοβουλευτικούς συντάκτες και ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως η καταληκτική ημερομηνία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.
Πρώτα είπε – όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση άλλωστε – θα κατατεθεί στην Βουλή ο εκλογικός νόμος από την κυ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σουρωμένοι πάνε κάθε μέρα στη Βουλή;; Τασούλας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Ξέρω ποιος είναι – Μπορεί να έχω ρωτήσει μέντιουμ και να έμαθα το νέο ΠτΔ»»
Την ώρα που φουντώνει η ονοματολογία για το πρόσωπο που θα προτείνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι υπηρεσίες της Βουλής έχουν ξεκινήσει να εργάζονται για το πώς θα γίνει η διαδικασία εκλογής από την Βουλή του ανώτατου Πολιτειακού άρχοντα της χώρας, καθώς πλέον με την αναθεώρηση του Συντάγματος υπάρχει νέος […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr