Κώστας Τασούλας: «Μπορεί να έχω ρωτήσει μέντιουμ και να έμαθα το νέο ΠτΔ»

14:52 - 09/01/2020

Την ώρα που φουντώνει η ονοματολογία για το πρόσωπο που θα προτείνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι υπηρεσίες της Βουλής έχουν ξεκινήσει να εργάζονται για το πώς θα γίνει η διαδικασία εκλογής από την Βουλή του ανώτατου Πολιτειακού άρχοντα της χώρας, καθώς πλέον με την αναθεώρηση του Συντάγματος υπάρχει νέος τρόπος εκλογής του. Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, συνομιλώντας πριν λίγο με κοινοβουλευτικούς συντάκτες και ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως η καταληκτική ημερομηνία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου. Πρώτα είπε – όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση άλλωστε – θα κατατεθεί στην Βουλή ο εκλογικός νόμος από την κυ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σουρωμένοι πάνε κάθε μέρα στη Βουλή;; Τασούλας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Ξέρω ποιος είναι – Μπορεί να έχω ρωτήσει μέντιουμ και να έμαθα το νέο ΠτΔ»»

Την ώρα που φουντώνει η ονοματολογία για το πρόσωπο που θα προτείνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι υπηρεσίες της Βουλής έχουν ξεκινήσει να εργάζονται για το πώς θα γίνει η διαδικασία εκλογής από την Βουλή του ανώτατου Πολιτειακού άρχοντα της χώρας, καθώς πλέον με την αναθεώρηση του Συντάγματος υπάρχει νέος […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις