Τασούλας: Ξέρω ποιος είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κ. Τασούλας : 13 Φεβρουαρίου θα έχουμε νέο πρόεδρο Δημοκρατίας
Ο πρόεδρος της βουλής Κώστας Τασούλας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβερνητική πρόταση για τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας θα έχει αυξημένη πλειοψηφία. Λάθος η μη επανεκλογή Παυλόπουλου διαμηνύει στο Μαξίμου ο Νικήτας Κακλαμάνης
Διαβάστε το στο tanea.grΤασούλας: 13 Φεβρουαρίου θα έχει εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας
Μέχρι την 13η Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας
Διαβάστε το στο tovimaΚ. Τασούλας: Με αυξημένη πλειοψηφία η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Μέχρι την 13η Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως υπενθύμισε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, σε ερώτηση που δέχθηκε νωρίτερα σήμερα από δημοσιογράφους.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΚ. Τασούλας : Εως 13 Φεβρουαρίου θα έχουμε εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας
Μέχρι την 13η Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως υπενθύμισε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, σε ερώτηση που δέχθηκε νωρίτερα σήμερα από δημοσιογράφους. Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής έχουν ήδη ξεκινήσει την απαραίτητη προεργασία σε εναρμόνιση με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΚ. Τασούλας: Με αυξημένη πλειοψηφία η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Μέχρι την 13η Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως υπενθύμισε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, σε ερώτηση που δέχθηκε νωρίτερα σήμερα από δημοσιογράφους. Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής έχουν ήδη ξεκινήσει την απαραίτητη προεργασία σε εναρμόνιση με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο […]
Κ. Τασούλας: Με αυξημένη πλειοψηφία η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΤασούλας: Ξέρω ποιος είναι ο ΠτΔ
Αγωνία επικρατεί για το πρόσωπο που θα προτείνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι υπηρεσίες της...
The post Τασούλας: Ξέρω ποιος είναι ο ΠτΔ appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr