Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω συγχωρέσει τον Γιώργο Κιμούλη γιατί δεν πιστεύω στο μίσος»
09:58 - 08/05/2022
Για τη δική της τραυματική εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και το
To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω συγχωρέσει τον Γιώργο Κιμούλη γιατί δεν πιστεύω στο μίσος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού: Έχω συγχωρέσει τον Γιώργο Κιμούλη, δεν πιστεύω στο μίσος
Όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού στη νέα της συνέντευξη. Τόσο στον Γιώργο Κιμούλη, με τον οποίο είχε μια δύσκολη θεατρική συνεργασία, όσο και στην επόμενη μέρα του κινήματος metoo αναφέρθηκε η Κατερίνα Γερονικολού στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Σε ότι αφορά τον καλλιτεχνικό χώρο, μετά το metoo, πιστεύετε ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: Έχω συγχωρέσει τον Γιώργο Κιμούλη, δεν πιστεύω στο μίσος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Γερονικολού για Γιώργο Κιμούλη: «Τον έχω συγχωρέσει γιατί δεν πιστεύω στο μίσος»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού στη «Real life»...
Διαβάστε το στο ZouglaΚατερίνα Γερονικολού για Γιώργο Κιμούλη: «Τον έχω συγχωρέσει γιατί δεν πιστεύω στο μίσος»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού στη «Real life», με αφορμή τη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην οποία πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.gr