Μήνυμα του Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου, για την Γιορτή της Μητέρας
10:04 - 08/05/2022
Ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, με αφορμή την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας, σήμερα Κυριακή (8/5), θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα: «Πόση αγάπη, στοργή και τρυφερότητα μπορεί να χωρέσει μέσα σε μία και μόνο λέξη; Απεριόριστη, εάν πρόκειται για τη λέξη «μάνα». Εκείνη που σκύβει στοργικά πάνω στα παιδιά της, εκείνη που έχει πάντοτε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο otavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για την γιορτή της μητέρας
Χθες ήταν η παγκόσμια γιορτή της μητέρας και η Ιωάννα Τούνη δεν είχε τη δική της μητέρα στο πλάι της, καθώς έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό νικημένη από...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤο συγκινητικό μηνυμα του Πάνου Καμμένου για τη γιορτή της μητέρας
Γιορτή της Μητέρας …αναμνήσεις για τα λουλούδια που χάρισα στη δική μου και από φέτος δεν μπορώ.. με σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη μητέρα των παιδιών μας …με όνειρα για να δω την κόρη μου μητέρα … με ευχές στις μητέρες όλου του κόσμου. Γιορτή της Μητέρας …αναμνήσεις για τα λουλούδια που χάρισα στη δίκη μου […]
Το συγκινητικό μηνυμα του Πάνου Καμμένου για τη γιορτή της μητέρας - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΤα «χρόνια πολλά» του Γιώργου Πατούλη για τη σημερινή γιορτή της Μητέρας
«Η Μητέρα αποτελεί ένα ιερό σύμβολο και το πρόσωπο που μας διδάσκει τι σημαίνει βαθιά και ανιδιοτελής αγάπη» αναφέρει δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τη σημερινή γιορτή της Μητέρας. Ολόκληρη η δήλωση «Πρόκειται για το πανανθρώπινο σύμβολο της ζωής. Μας ενθαρρύνει και μας εμπνέει να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά
Το άρθρο Τα «χρόνια πολλά» του Γιώργου Πατούλη για τη σημερινή γιορτή της Μητέρας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr