Συνέδριο ΝΔ- Άκης Σκέρτσος: Με αναφορές στις οικογενειακές ρίζες του η ομιλία Σκέρτσου στο συνέδριο της ΝΔ

11:30 - 08/05/2022

"Σας μιλώ ως ο εγγονός του πρόσφυγα παππού μου του Χρήστου και της γιαγιάς Μαλαματής που διέσχισαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στις αρχές του περασμένου αιώνα με την ανταλλαγή των πληθυσμών, από την Ανατολική Θράκη για να εγκατασταθούν στον Ασκό Θεσσαλονίκης"."Σας μιλώ ως ο εγγονός του πρόσφυγα παππού μου του Χρήστου και της γιαγιάς Μαλαματής που διέσχισαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στις αρχές του περασμένου αιώνα με την ανταλλαγή των πληθυσμών, από την Ανατολική Θράκη για να εγκατασταθούν στον Ασκό Θεσσαλονίκης".Με μία βαθιά, ανθρώπινη και συγκινησιακή ομιλία, με σαφείς αναφορές στις οικογενειακές του ρίζες και στην […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σκέρτσος: Με αναφορές στις οικογενειακές ρίζες του η ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ

Mία βαθιά, ανθρώπινη και συγκινησιακή ομιλία, με σαφείς αναφορές στις οικογενειακές του ρίζες έκανε χθες στο συνέδριο της ΝΔ ο κ. Σκέρτσος

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας