Αντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου σε νέες δηλώσεις: «Σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη»
10:54 - 09/05/2022
Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, όπου εκτός από την υπόθεση
To άρθρο Αντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου σε νέες δηλώσεις: «Σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου - Νέες δηλώσεις: Σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη
Ο Αντώνης Βογιατζής αναφέρθηκε στην ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου σε νέες του δηλώσεις.
Διαβάστε το στο Αντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου: «Σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη»
«Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, είμαι 33 ετών και δεν κατήγγειλα αλλά μήνυσα τον Κώστα Κωστόπουλο, θα το πω πρώτη και τελευταία φορά, στην εισαγγελία Αθηνών στις 15 Απριλίου. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας, σε κοινωνικό πλαίσιο, το 2009» είπε η Έλενα Αθανασοπούλου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» το περασμένο Σάββατο. Η ηθοποιός η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμό από τον σκηνοθέτη του «Σασμού» πρόσθεσε στην συνέχεια της ίδιας συνέντευξης πως: «Όταν επανήλθε η μνήμη μου, η πρώτη εικόνα είναι καλύτερα να μην το πούμε… Ήμουν στο αυτοκίνητο και ήταν από πάνω μου. Αλλά δεν θέλω να πούμε κάτι άλλο, τουλάχιστον ας μην το πούμε δημόσια. Να μην το πούμε». Στην ίδια συνέντευξη, η Έλενα Αθανασοπ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου: «Σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη
Η Έλενα Αθανασοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, μίλησε για την υπόθεση βιασμού της, ενώ απάντησε και σε όσα είχε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒογιατζής για Αθανασοπούλου: «Πήγε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη-Για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή;»
«Για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή; Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πρόβες έτσι. Ο ρόλος ήταν μια μάγισσα. Γιατί να είναι γυμνή μια μάγισσα;»«Για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή; Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πρόβες έτσι. Ο ρόλος ήταν μια μάγισσα. Γιατί να είναι γυμνή μια μάγισσα;»«Την είχα σε δυο casting και απορρίφθηκε. Ο λόγος που απορρίφθηκε δεν ήταν οι υποκριτικές της ικανότητες γιατί δε φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Της έδωσα ένα κείμενο, έπρεπε να κάνει […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr