Στέφανος Κορκολής: «Έχω κάνει ήδη τέσσερις επεμβάσεις»
14:24 - 09/05/2022
Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για όλα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός δημιουργός και ερμηνευτής αναφέρθηκε […]
The post Στέφανος Κορκολής: «Έχω κάνει ήδη τέσσερις επεμβάσεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Κορκολής: Έχω κάνει ήδη τέσσερα χειρουργεία – «Στην αρχή δεν υπήρχε ψυχραιμία»
Η μάχη με τον καρκίνο και η οικογένεια.
Διαβάστε το στο Στέφανος Κορκολής: Εχω κάνει ήδη τέσσερα χειρουργεία – Πια ζω το τώρα
Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την καραντίνα και τα προσωπικά του βιώματα.
Διαβάστε το στο tanea.grΣτέφανος Κορκολής: «Έχω κάνει ήδη τέσσερα χειρουργεία – Πλέον ζω το σήμερα» (video)
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»παραχώρησε ο Στέφανος Κορκολής και μίλησε για όλους και για όλα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτέφανος Κορκολής για καρκίνο: «Έχω κάνει ήδη τέσσερις επεμβάσεις»
Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και στο γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά, αναφέρθηκε ο Στέφανος Κορκολής, σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και στο γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά, αναφέρθηκε ο Στέφανος Κορκολής, σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».«Η δημιουργία οικογένειας είχε περάσει από το μυαλό μου στο παρελθόν. Δεν έκατσε, δεν έγινε… Δεν είναι κάτι που το εκβιάζεις, δεν θα εκβίαζα ποτέ πρέπει να κάνω οικογένεια. Η αγάπη μετράει […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr