Ναδάλ: «Το σώμα μου είναι σαν παλιό αυτοκίνητο»

22:26 - 09/05/2022

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε ενόψει του τουρνουά της Ρώμης και έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του, Κάρλος Αλκαράθ.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναδάλ: «Δεν είμαι 19 ετών πια, το σώμα μου είναι σαν παλιό αυτοκίνητο»

Στους τραυματισμούς που τον έχουν ταλαιπωρήσει τελευταία αναφέρθηκε ο Ράφα Ναδάλ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ! Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά της Ρώμης έκανε ο Ράφα Ναδάλ, πλέκοντας το εγκώμιο του συμπατριώτη του, Κάρλος Αλκαράθ, ενώ μίλησε και για τη δικιά του αγωνιστική κατάσταση, μετά τους τραυματισμούς που τον […] The post Ναδάλ: «Δεν είμαι 19 ετών πια, το σώμα μου είναι σαν παλιό αυτοκίνητο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ναδάλ: «Δεν με εξέπληξε ο Αλκαράθ, το σώμα μου είναι σαν παλιό αυτοκίνητο»

Ναδάλ: «Δεν με εξέπληξε ο Αλκαράθ, το σώμα μου είναι σαν παλιό αυτοκίνητο» 09/05/2022 Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, επικράτησε 2-0 χάνοντας μόλις τέσσερα games και κατέκτησε τον τίτλο στο Madrid Open. Ο Ράφα Ναδάλ σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του Rome Masters μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, από τον οποίο ηττήθηκε στα προημιτελικά. "Αυτό που έχει κάνει ο Κάρλος δεν με εξέπληξε, δεν είναι κάτι καινούργιο. Είχε κερδίσει ήδη στο Μαϊάμι και ειλικρινά δεν είναι έκπληξη. Είμαι χαρούμενος για εκείνον, όλοι ξέρουν το επίπεδο τένις που μπορεί να παίξει και ήταν μία ιδιαίτερη εβδομάδα για εκείνον. Χαίρομαι που

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ