Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ολική επαναφορά» – Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

12:44 - 10/05/2022

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Το γνωστό μοντέλο To άρθρο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ολική επαναφορά» – Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν με άγχωσε η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, δεν ήμασταν ποτέ φίλες

«Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ολική επαναφορά στο GNTM», λέει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Το γνωστό μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Βίκυ Καγιά και το GNTM. «Δεν ήμουν το κορίτσι που έβλεπε στην τηλεόραση μόντελινγκ και έλεγε ότι αυτό θέλω να ... Περισσότερα To άρθρο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν με άγχωσε η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, δεν ήμασταν ποτέ φίλες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Δεν με άγχωσε η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες…»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στο GNTM, την απουσία της από το νέο κύκλο αλλά και τη Βίκυ Καγιά, η οποία...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Στο GNTM ήμουν ρεαλιστική – Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ολική επαναφορά»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το ατύχημα στην πασαρέλα και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Μία ειλικρινής συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου! Το επιτυχημένο μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο GNTM, από το οποίο του χρόνου -σύμφωνα με πληροφορίες- θα απουσιάζει, τη Βίκυ Καγιά, τις δύσκολες στιγμές στο επάγγελμά της, ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη! «Δεν ήμουν το κορίτσι […] The post Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το ατύχημα στην πασαρέλα και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της