Όμηρος Πουλάκης: «Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω γάτα απογοητεύτηκα»

15:56 - 10/05/2022

Ο Όμηρος Πουλάκης βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Τρίτης, στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, ο γνωστός […] The post Όμηρος Πουλάκης: «Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω γάτα απογοητεύτηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όμηρος Πουλάκης: «Όταν ήμουν μικρός, ήθελα να γίνω... γάτα»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην «περίεργη» επιθυμία, που είχε κατά την παιδική του ηλικία και εξήγησε πόσο απογοητεύτηκε, όταν κατάλαβε πως αυτό δεν γίνεται

Διαβάστε το στο

Όμηρος Πουλάκης: «Όταν ήμουν μικρός, ήθελα να γίνω γάτα» (vid)

Μία συνέντευξη παραχώρησε ο Όμηρος Πουλάκης και αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε στο παρελθόν, να γίνει... γάτα, όταν θα μεγαλώσει.Μία συνέντευξη παραχώρησε ο Όμηρος Πουλάκης και αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε στο παρελθόν, να γίνει... γάτα, όταν θα μεγαλώσει.Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κύψελη» και εξήγησε πως αν και στο μυαλό του η επιθυμία αυτή δεν ήταν ξεκάθαρη, ήταν πολύ ισχυρή. «Δεν ήταν καθόλου σαφές στο μυαλό μου, αλλά θυμάμαι να είναι πολύ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Όμηρος Πουλάκης: «Όταν ήμουν μικρός, ήθελα να γίνω... γάτα»

«Το θυμάμαι πως απογοητεύτηκα πολύ όταν μια μέρα κατάλαβα πως δεν μπορώ να γίνω»

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο