«Στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς ο Γιασικεβίτσιους»

23:36 - 10/05/2022

«Στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς ο Γιασικεβίτσιους» 10/05/2022 Οι Λος Άντζελες Λέικερς πραγματοποίησαν μία από τις πιο απογοητευτικές σεζόν της ιστορίας τους, αφού όχι μόνο δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ, αλλά δεν είχαν ούτε την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση σε αυτά μέσω του τουρνουά πλέι-ιν, τερματίζοντας στην 11η της Δυτικής Περιφέρειας. Αποτέλεσμα ήταν ο προπονητής της ομάδας, Φρανκ Βόγκελ, να απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας και πλέον ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα βάλει σε… τάξη τους «λιμνανθρώπους». Μία από τις επιλογές που έχουν έρθει στο προσκήνιο είναι αυτή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σύμφωνα τουλάχισ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς ο Γιασικεβίτσιους»

Όπως αναφέρει η «AS», οι Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να εξετάσουν την περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για να στελεχώσουν το προπονητικό τους τιμ.

Διαβάστε το στο in.gr

AS: «Στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς ο Γιασικεβίτσιους»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να εξετάσουν την περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για να στελεχώσουν το προπονητικό τους τιμ.

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Ενδιαφέρει τους Λέικερς ο Γιασικεβίτσιους!»

Στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς για τη στελέχωση του νέου τους τεχνικού επιτελείου φαίνεται να είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σύμφωνα με την «As». The post «Ενδιαφέρει τους Λέικερς ο Γιασικεβίτσιους!» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

«Στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς ο Γιασικεβίτσιους»

Οι Λος Άντζελες Λέικερς πραγματοποίησαν μία από τις πιο απογοητευτικές σεζόν της ιστορίας τους, αφού όχι μόνο δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι-οφ, αλλά δεν είχαν ούτε την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση σε αυτά μέσω του τουρνουά πλέι-ιν, τερματίζ

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»