Λουτσέσκου: «Με απασχολεί το ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν»

10:46 - 11/05/2022

Λουτσέσκου: «Με απασχολεί το ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν» 11/05/2022 Για τις πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ, τη συσσωρευμένη κόπωση, αλλά και το απογευματινό (18:30) ντέρμπι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά σε συνδρομητικό κανάλι: Για το ματς με τον Άρη και τις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί: «Είναι μια κατάσταση που έχω αναλύσει πολλές φορές, είναι κάτι που συμβαίνει στις ομάδες που έχουν πολλά παιχνίδια. Το πρώτο μου μέλημα είναι να δούμε πώς θα καταφέρουμε να βάλουμε τους ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν ξανά μέσα στο γκρουπ. Όταν δίνεις πολλά παιχνίδια με πολύ έντα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Μας λείπουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές»

Απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τη νέα ήττα από τον Άρη, σύμφωνα με όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάτι δεν πηγαίνει καλά στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άρη. Ο Ρουμάνος τεχνικός… αναρωτήθηκε αν λείπουν από τους «ασπρόμαυρους» ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ενώ εξέφρασε την άποψή του πως […] The post Λουτσέσκου: «Μας λείπουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)