Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου πήγε να με χωρίσει στις διακοπές…»

19:33 - 09/01/2020

Σε εξωτικό προορισμό πέρασαν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης! The post Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου πήγε να με χωρίσει στις διακοπές…» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Ο σύντροφός μου πήγε να με χωρίσει στις διακοπές! (ΦΩΤΟ)

Μια αναφορά στις χριστουγεννιάτικες διακοπές με τον σύντροφό της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο σύντροφός της ήταν ένα βήμα πριν τη χωρίσει, γιατί βαρέθηκε να…τη βγάζει συνέχεια φωτογραφίες! «Ο σύντροφός μου πήγε να με χωρίσει στις διακοπές επειδή τον έβαζα συνέχεια να με βγάζει φωτογραφίες. Βαρέθηκε ο άνθρωπος. Του έλεγα πως με βγάζει έτσι χάλια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Δείτε μερικές φωτογραφίες που την έβγαλε τελικά ο αγαπημένος της, Φίλιππος:  

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου πήγε να με χωρίσει στις διακοπές επειδή...»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της «Ευτυχείτε», ότι παραλίγο να χωρίσει από τον σύντροφό της μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων.  The post Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου πήγε να με χωρίσει στις διακοπές επειδή...» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου πήγε να με χωρίσει στις διακοπές…»

Σε εξωτικό προορισμό πέρασαν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης! The post Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου πήγε να με χωρίσει στις διακοπές…» appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της