Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ήταν ένας άνθρωπος που δε χόρταινες να είσαι μαζί της

12:16 - 11/05/2022

«Εκατό φορές να γύριζα πίσω το χρόνο, εκατό φορές θα διάλεγα την Κάρολαιν». Με μια αφήγηση που έμοιαζε να έχει προβάρει τα λόγια πολλές φορές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε για την γνωριμία του με την Καρολάιν όταν εκείνη ήταν ανήλικη αλλά και την αγάπη του για εκείνη. «Ήταν ένας άνθρωπος που δε χόρταινες να είσαι μαζί της» είπε μιλώντας παράλληλα με θερμά λόγια για την οικογένεια της. «Έβλεπα το λόγο που η Κάρολαιν ήταν αυτή που ήταν. Είχε μεγαλώσει σε οικογένεια με αρχές, με ήθος» περιέγραψε. Επιχειρώντας να μην χάσει τον ειρμό των σκέψεων του ο κατηγορούμενος, παρά τις ερωτήσεις που δέχτηκε, επέμεινε να αφηγηθεί την ιστορία του από την αρχή δίνοντας έμφαση στη σχέση του με την Καρολ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εισαγγελέας για Αναγνωστόπουλο: «Βλέπουμε έναν άνθρωπο ψυχρό, χωρίς συναίσθημα»

Το «σφυροκόπημα» της έδρας και η μαραθώνια απολογία του πιλότου για την δολοφονία της Καρολάιν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Τι είπε για το σκυλί που σκότωσε αλλά και για τους γονείς της 19χρονης φοιτήτριας The post Εισαγγελέας για Αναγνωστόπουλο: «Βλέπουμε έναν άνθρωπο ψυχρό, χωρίς συναίσθημα» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Είναι ένας άνθρωπος με ψυχρό συναίσθημα», διαπίστωσε η εισαγγελέας

«Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει, εγώ τον εαυτό μου δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ…». Με τα λόγια αυτά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκλεισε την μαραθώνια απολογία του ευχόμενος στους δικαστές «να είστε καλά».

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Είναι ένας άνθρωπος με ψυχρό συναίσθημα», διαπίστωσε η εισαγγελέας

«Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει εγώ τον εαυτό μου δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ…» Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας