Βγήκε από τα ρούχα του ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Είπα εγώ σε κανέναν την ώρα που μιλάει «όχι, πάψε, σκάσε;»

15:14 - 11/05/2022

Έξαλλος έγινε σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Super Κατερίνα, όταν υποστήριξε ότι η Αλβανία δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί από τη Eurovision και άκουσε το σχόλιο «όχι, όχι» της Χρύσλας Γεωργακοπούλου. «Ζητώ συγγνώμη που έχω αιρετική άποψη και την καταθέτω εδώ στον άμβωνα των γνωμών. Μα είναι δυνατόν; Συγγνώμη που είμαι μουσικός, συγγνώμη που έχω πάει στην Eurovision. Θα σιωπήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όχι, θα σιωπήσω, ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα» είπε σε έντονο ύφος. Μάταια προσπαθούσε η Κατερίνα Καινούργιου να τον μεταπείσει. «Όχι, δεν θέλω εγώ τώρα. Μέχρι να μάθει το πάνελ ότι εδώ διαξηφίζονται απόψεις, αλλά να τις ακούμε. Δεν έχω ανάγκη το όχι. Είπα εγώ σε κανέναν τη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Όχι, πάψε, σκάσε»

Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είχε το πρωί της Τετάρτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας