Aδ. Γεωργιάδης: Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα ναυπηγεία Ελευσίνας - Aύριο μεγάλη σύσκεψη
17:16 - 12/05/2022
«Αύριο έχω στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Προστασία του Καταναλωτή αλλά και τη μεγάλη σύσκεψη για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, καθώς έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης χαιρετίζοντας συνέδριο στην Κύπρο, με θέμα «Το επιχειρείν στην εποχή των κρίσεων».
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τα ναυπηγεία Ελευσίνας - Μεγάλη σύσκεψη την Παρασκευή
Ο υπουργός Ανάπτυξης προανάγγειλε νομοθετική ρύθμιση η οποία θα κατατεθεί στη Βουλή σχετικά με την εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας
Διαβάστε το στο Γεωργιάδης: «Στην τελική ευθεία» για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας
«Αύριο έχω στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Προστασία του Καταναλωτή αλλά και τη μεγάλη σύσκεψη για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, καθώς έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, χαιρετίζοντας το συνέδριο «Famagusta Business Forum» στην Κύπρο με θέμα «το επιχειρείν στην εποχή των κρίσεων». Νομοθετική ρύθμιση Σε ό,τι […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΆδωνις Γεωργιάδης: Σύσκεψη την Παρασκευή για τα ναυπηγεία Ελευσίνας
«Αύριο έχω στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Προστασία του Καταναλωτή αλλά και τη μεγάλη σύσκεψη για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, καθώς έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης
Διαβάστε το στο mononews.grAδ. Γεωργιάδης: Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα ναυπηγεία Ελευσίνας – Aύριο μεγάλη σύσκεψη
«Αύριο έχω στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Προστασία του Καταναλωτή αλλά και τη μεγάλη σύσκεψη για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, καθώς έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης χαιρετίζοντας το συνέδριο «Famagusta Business Forum» στην Κύπρο, με θέμα «Το επιχειρείν στην εποχή των κρίσεων». Ο υπουργός, μεταξύ άλλων, […]
Διαβάστε το στο dete.gr