Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Εξερράγη και ξέσπασε σε κλάματα ο κατηγορούμενος – Τι είπε η μητέρα του

18:04 - 12/05/2022

Τα «βέλη» της στους γονείς της νεαρής κοπέλας που κατήγγειλε τον προπονητή της ότι τη βίασε στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, έστρεψε η μητέρα του κατηγορούμενου καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η γυναίκα ανέφερε πως η μητέρα της 22 ετών σήμερα κοπέλας ήταν εκείνη που επιθυμούσε αυτό το γάμο ενώ πρόσθεσε πως οι μάρτυρες της υπόθεσης δέχονται απειλές. Η μάρτυρας κατέθεσε πως οι γονείς του κοριτσιού έκαναν ανοιχτά λόγο για γάμο στο σπίτι της την Πρωτοχρονιά του 2013 πριν απομακρυνθεί ο γιος της από τον Όμιλο. «Μου είπε ότι ο γιος μου θα είναι ιδανικός σύζυγος για την κόρη της. Έπαθα σοκ. Της λέω «ξέρεις πόση διαφορά ηλικίας έχουν;». Μου απάντησε: «τέτοια διαφορά πρέπει να

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Εξερράγη και ξέσπασε ο κατηγορούμενος – Τι ανέφερε η μητέρα του

Η μητέρα του 39χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας, ο οποίος δικάζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια, έδωσε σήμερα τη δική της εκδοχή για την σχέση του γιου της με την ανήλικη αθλήτριά του, Αμαλία, την οποία κατηγορείται ότι βίασε. Η μητέρα του κατηγορούμενου, ο Το άρθρο Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Εξερράγη και ξέσπασε ο κατηγορούμενος – Τι ανέφερε η μητέρα του εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας