Τα ψέματα της Ρούλας Πισπιρίγκου: Ο καρκίνος, οι τσακωμοί, οι απόπειρες αυτοκτονίας και η ώρα θανάτου της Ίριδας
15:02 - 13/05/2022
Στις δηλώσεις της πριν τη σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου τόνιζε συνεχώς ότι δεν της άρεσαν τα ψέματα, όμως οι συνεχείς αποκαλύψεις δείχνουν το αντίθετο… “Δεν θέλω να μου λένε ψέματα. Όπως εγώ δεν λέω, έτσι δεν θέλω να μου λένε. Αυτό” ήταν μία από τις δηλώσεις της 33χρονης κατηγορούμενης στην Αγγελική Νικολούλη. “Είναι λίγο […]
The post Τα ψέματα της Ρούλας Πισπιρίγκου: Ο καρκίνος, οι τσακωμοί, οι απόπειρες αυτοκτονίας και η ώρα θανάτου της Ίριδας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και η απειλή για απόπειρα αυτοκτονίας
Η οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και η απειλή για απόπειρα αυτοκτονίας
14/05/2022
Τα οργισμένα μηνύματα του ζεύγους Πισπιρίγκου Δασκαλάκη, που αντάλλαξαν μετά τον χαμό του βρέφους και πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας, «δένουν» με τις νέες μαρτυρίες που παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής.
Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε τι συνέβη τη νύχτα της Τρίτης 6 Απριλίου, κοντά ένα 24ωρο πριν η μάνα οδηγήσει τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο. Εκείνη την ημέρα είχε κλειστεί σε ένα ξενοδοχείο και «εκβίαζε» τον άντρα της, που βρισκόταν στην Αθήνα, να γυρίσει πίσω, αλλιώς θα αυτοκτονούσε.
Η κατάσταση μεταξύ τους έδειχνε να έχει εκτροχιαστεί και παρατηρητή
Διαβάστε το στο filathlos.gr