Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στην Κω

00:01 - 10/01/2020

Lamianow.gr Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στην Κω Σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:06 το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα ανατολικά της Κω. Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στην Κω Lamianow Lamianow

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός τώρα στην Κρήτη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σεισμός ΤΩΡΑ στην Κρήτη!

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10.01.2020) στην Κρήτη. To άρθρο Σεισμός ΤΩΡΑ στην Κρήτη! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Σεισμός στην Κρήτη

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 3,4 Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 43 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου.

Διαβάστε το στο in.gr

Σεισμός στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10.01.2020) στην Κρήτη...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το πρωί ανοιχτά της Κρήτης. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 43 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου. Το εστιακό βάθος ήταν στα 8,6 χιλιόμετρα.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στο Τυμπάκι στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Κρήτη. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε νότια του Τυμπακίου. Ο σεισμός έγινε στις 7:23 Σύμφωνα με Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 7:23 το πρωί 43 χιλιόμετρα Νότιο-Ανατολικά του Τυμπακίου και είχε εστιακό βάθος 8,6 χλμ. The post Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στο Τυμπάκι στην Κρήτη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κρήτη: Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στο Τυμπάκι

ΕΛΛAΔΑ  Σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Κρήτη. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε νότια του Τυμπακίου. Σύμφωνα με Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 7:23 το πρωί 43 χιλιόμετρα Νότιο-Ανατολικά του Τυμπακίου και είχε εστιακό βάθος 8,6 χλμ.   σεισμόςΚρήτηδόνησηHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στην Κρήτη

Η δόνηση είχε μέγεθος 3,4 Ρίχτερ και σημειώθηκε 43 Χλμ. νοτιοανατολικά του Τυμπακίου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ  σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10.01.2020) στην Κρήτη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 3,4 Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 43 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου. Το εστιακό βάθος ήταν στα 8,6 χιλιόμετρα. Ο σεισμός μπορεί να έγινε αισθητός σε

Διαβάστε το στο madata.gr

Κρήτη: Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στο Τυμπάκι

Σεισμική δόνηση 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Κρήτη. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε νότια του Τυμπακίου. Ο σεισμός έγινε στις 7:23 Σύμφωνα με Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 7:23 το πρωί 43 χιλιόμετρα Νότιο-Ανατολικά του Τυμπακίου και είχε εστιακό βάθος 8,6 χλμ.  

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σεισμός στην Κρήτη

Η δόνηση είχε μέγεθος 3,4 Ρίχτερ και σημειώθηκε 43 Χλμ. νοτιοανατολικά του Τυμπακίου

Διαβάστε το στο news.gr

Σεισμός στην Κρήτη!

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10/01) στην Κρήτη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 3,4 Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 43 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου. Το εστιακό βάθος ήταν στα 8,6 χιλιόμετρα. Ο σεισμός μπορεί να έγινε αισθητός σε κάποιες περιοχές της Κρήτης, ωστόσο δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σεισμός τώρα στην Κρήτη

Σεισμός τώρα: Το επίκεντρου της δόνησης ήταν στο Τυμπάκι του νομού Ηρακλείου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής ανοιχτά της Κρήτης. Κατά το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 43 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου, ενώ το εστιακό βάθος ήταν στα 8,6 χιλιόμετρα.

Διαβάστε το στο topnews.gr

Σεισμός στην Κρήτη

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 3,4 Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 43 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου.

Διαβάστε το στο to10.gr

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στην Κω

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:06 της Πέμπτης στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα ανατολικά της Κω. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 92 χιλιόμετρα δυτικά της Ρόδου, με εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα. Το Γεωδυναμικό Ινσιτούτο δίνει τον σεισμό στα 3,5 Ρίχτερ, στα 20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Κω. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Κρήτη: Σεισμός 3,4 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί σήμερα στην Κρήτη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 3,4 Ρίχτερ. Το... The post Κρήτη: Σεισμός 3,4 Ρίχτερ appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Σοκαρισμένος ο Αντώνης Κανάκης με την απώλεια του Αλέξανδρου Πέρρου: «Έμαθα ότι «εγκατέλειψε» και ροκάρει αλλού τώρα»

Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη τα εγκαίνια στον Ε65

Δήμος Λαμιέων : Κλείνει νωρίτερα η Οικονομική και η Ταμειακή Υπηρεσία σήμερα

Θεσπέσιαλ έκπληξη στον LamiaPolis 87,7 – Ο Τίγρης εισέβαλε στο στούντιο με τούρτα και…Κάλας! – ΒΙΝΤΕΟ

Η Λαμία τίμησε τον ήρωα Αθανάσιο Διάκο (Φωτό, Βίντεο, Drone)

Κόμμα Λαμίας: Διαμαρτυρία από τους κατοίκους / “Καταστροφικός ο ανισόπεδος κόμβος” – ΒΙΝΤΕΟ