Γιοβάνοβιτς: «Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μία βαθιά αναπνοή»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποθεώθηκε ο Γιοβάνοβιτς: «Πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω βαθιά αναπνοή» (Video)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Απίστευτη αποθέωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Λεωφόρο –…
Διαβάστε το στο onsports.grΓιοβάνοβιτς: «Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω βαθιά αναπνοή»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε ανακουφισμένος μετά την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου από τον Παναθηναϊκό. Ανάσανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου! Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ μπορεί να αναπνεύσει ξανά, ενώ σχολίασε και τη σύγκριση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Είμαι χαρούμενος! Είναι η πρώτη μέρα […]
The post Γιοβάνοβιτς: «Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω βαθιά αναπνοή» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΓιοβάνοβιτς: «Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μια βαθιά αναπνοή»
Γιοβάνοβιτς: «Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μια βαθιά αναπνοή»
14/05/2022
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ότι μπορεί να αναπνεύσει ξανά, ενώ σχολίασε και τη σύγκριση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
«Είμαι χαρούμενος! Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μία βαθιά αναπνοή. Είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε σήμερα, πετύχαμε ένα στόχο. Ευχαριστώ τους παίκτες που δουλέψαμε μαζί ένα χρόνο και το καταφέραμε», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.
Για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγούδησαν το όνομά του στον ρυθμό που φώναζαν αυτό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε:
«Αυτό που έχει κάνε
Διαβάστε το στο filathlos.grΓιοβάνοβιτς: “Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω αναπνοή”
Καθησυχασμένος εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στάθηκε στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ενώ μίλησε και για την αποθέωση που γνώρισε τονίζοντας πως δεν μπορεί να συγκεκριθεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Είμαι χαρούμενος! Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μία βαθειά αναπνοή. Είναι σημαντικό […]
Διαβάστε το στο dete.gr