Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» στον αέρα με την απώλεια που είχε τα ξημερώματα – «Χίλια συγγνώμη, δεν ήθελα να το πω»
12:34 - 15/05/2022
Λύγισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» του «Χαμογέλα και πάλι», όπου βρέθηκε προσκεκλημένος το πρωί της
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» στον αέρα με την απώλεια που είχε τα ξημερώματα – «Χίλια συγγνώμη, δεν ήθελα να το πω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έκλαψε «στον αέρα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το σκυλάκι του: «Χίλια συγγνώμη, δεν ήθελα να το πω»
Σε δάκρυα ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Κυριακής, όταν βρέθηκε στο «Χαμογέλα και πάλι». Στο κλείσιμο της εμφάνισής του ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συντελεστές της εκπομπής, που απάλυναν τον πόνο του, καθώς, όπως αποκάλυψε με τρεμάμενη φωνή, χθες βράδυ πέθανε το σκυλάκι τους. «Ήταν για μένα βάλσαμο η σημερινή παρουσία γιατί έχω ζήσει μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής μου. Το βράδυ το σκυλάκι μας, το ένα και μοναδικό, αρρώστησε και το πρωί στις έξι που το πηγαίναμε στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή. Δεν ήθελα να το αναφέρω γιατί ήσασταν βάλσαμο, να είστε καλά» είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής. «Ήταν σαν παιδί μου και γενικότερα τα ζώα είναι σαν
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr