Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: «Είναι δικό μου θέμα αν είχα τις δύσκολες μου μέρες»

15:42 - 15/05/2022

Λίγες ώρες μετά το τέλος του τελικού της Eurovision 2022, όπου η κυπριακή αποστολή δεν κατόρθωσε να προκριθεί, η Ανδρομάχη […] The post Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: «Είναι δικό μου θέμα αν είχα τις δύσκολες μου μέρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρομάχη για Eurovision: Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, είναι δικό μου θέμα

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε η εκπρόσωπος της Κύπρου αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που 

Διαβάστε το στο

Eurovision 2022 - Ανδρομάχη: «Δικό μου θέμα αν είχα τις δύσκολές μου μέρες» (video)

Eurovision 2022 - Ανδρομάχη: Δεν γνωρίζει ακόμα τι ήταν εκείνο που της στέρησε μία θέση στον τελικό Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες είναι δικό μου θέμα

Μετά το τέλος του τελικού της Eurovision 2022, όπου η Κύπρος δεν κατόρθωσε να προκριθεί, η Ανδρομάχη επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι.Μετά το τέλος του τελικού της Eurovision 2022, όπου η Κύπρος δεν κατόρθωσε να προκριθεί, η Ανδρομάχη επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι.Μέσα σε όλα, δε, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2022 ομολόγησε με χαμόγελο πως «αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Eurovision – Ανδρομάχη: «Αν είχα τις δύσκολες μέρες μου, δικό μου θέμα»

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ανδρομάχη μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision όπου εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι Ela την περασμένη Πέμπτη στον Β΄Ημιτελικό και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision. «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη. Ζήσαμε πολύ έντονα με όλους τους συνεργάτες μου. Θα το […] The post Eurovision – Ανδρομάχη: «Αν είχα τις δύσκολες μέρες μου, δικό μου θέμα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο