Τότε θα ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του ο Κιλιάν Εμπαπέ

00:36 - 16/05/2022

Τότε θα ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του ο Κιλιάν Εμπαπέ 16/05/2022 Την στιγμή που όλη η Ευρώπη αδημονεί να μάθει πού θα βρει η νέα σεζόν τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο Γάλλος επιθετικός βραβευόταν για μία ακόμη χρονιά ως ο κορυφαίος της σεζόν στη Ligue 1. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του και απάντησε πως «Θα ξέρετε πολύ σύντομα, έχει σχεδόν τελειώσει. Έχω σχεδόν πάρει την απόφασή μου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το πω, θα γίνει όμως πριν πάω στην εθνική ομάδα». Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να θέλει να τον φέρει στην Ισπανία, την ώρα που οι πρω

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναμονή τέλος: Ανακοινώνει την απόφαση του ο Εμπαπέ

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόφασης του Κίλιαν Εμπαπέ για το μέλλον του.

Διαβάστε το στο

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόφασης του Κίλιαν Εμπαπέ για το μέλλον του.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Άμεσα ανακοινώνει τις αποφάσεις του ο Μελισσανίδης

Ο Μελισσανίδης αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τα στελέχη της ομάδας άμεσα.  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, αναφορικά με αλλαγές στα πόστα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πριν από λίγο, διαβάσατε για την υποβολή της παραίτησης του Παναγιώτη Κονέ προς την διοίκηση της ΑΕΚ, δίχως όμως να έχουν υπάρξει λεπτομέρειες από κάποια πλευρά. […] The post Άμεσα ανακοινώνει τις αποφάσεις του ο Μελισσανίδης appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)