Βασίλης Καρράς: «Έχω ζήσει στη ζωή μου δύο απαγωγές…»

20:12 - 17/10/2019

Ο Βασίλης Καρράς, με αφορμή το πρώτο του βιβλίο «από την αποθέωση της Ανατολής… στο χειροκρότημα της Δύσης», μίλησε στην […] The post Βασίλης Καρράς: «Έχω ζήσει στη ζωή μου δύο απαγωγές…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Καρράς: «Έχω ζήσει στη ζωή μου δύο απαγωγές…» (βίντεο)

Ο Βασίλης Καρράς, με αφορμή το πρώτο του βιβλίο «από την αποθέωση της Ανατολής… στο χειροκρότημα της Δύσης» έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη... Σχολίασε τον τίτλο του βιβλίου του και τι περιλαμβάνει από τη 40χρονη καλλιτεχνική του πορεία, ενώ ανέφερε πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να δημιουργηθεί η «Στέγη του Καλλιτέχνη» εξηγώντας τι θα είναι αυτός ο χώρος και αναφέρθηκε στου Δημάρχους με τους οποίους ήρθε σε επαφή, περιμένοντας την ανταπόκριση του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα. Αποκάλυψε ότι έχει ζήσει δύο απαγωγές και ότι ήδη ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο του, το οποίο όπως είπε θα είναι διαφορετικό και «δύσκολο». Κάνοντας τη δική του αναδρομή, περιέγραψε όλα όσα έχει ζήσει,

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο