Άγγελος Μπράτης: «Είχα κατάθλιψη πριν ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος του GNTM, αποκαλύφθηκε από μια κρίση άγχους»
13:18 - 16/05/2022
Ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Διαμαντακίδου. Ο γνωστός
To άρθρο Άγγελος Μπράτης: «Είχα κατάθλιψη πριν ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος του GNTM, αποκαλύφθηκε από μια κρίση άγχους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπράτης: Είχα κατάθλιψη πριν ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος του GNTM, αποκαλύφθηκε από μια κρίση άγχους
To «διαζύγιο» με το ριάλιτι μοντέλων «Ήταν κοινή συναινέσει. Κάθε πράγμα πρέπει να κλείνει και τον κύκλο του»
Διαβάστε το στο Άγγελος Μπράτης: «Είχα κατάθλιψη και αποκαλύφθηκε από μια κρίση άγχους»
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας «άνοιξε» την καρδιά του και εξομολογήθηκε ότι στον πρώτο κύκλο του GNTM έδωσε μάχη με την κατάθλιψη.
Διαβάστε το στο Άγγελος Μπράτης: «Δεν γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη μέχρι που έπαθα μια πολύ μεγάλη κρίση άγχους»
Ο Άγγελος Μπράτης, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την απόφαση να μη βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTN, την Βίκυ Καγιά καθώς και στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.
Διαβάστε το στο thebest.grΆγγελος Μπράτης: «Δεν γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη μέχρι που έπαθα μια πολύ μεγάλη κρίση άγχους»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άγγελος Μπράτης, το πρωί της Δευτέρας, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο […]
The post Άγγελος Μπράτης: «Δεν γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη μέχρι που έπαθα μια πολύ μεγάλη κρίση άγχους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΆγγελος Μπράτης: "Είχα κατάθλιψη πριν ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος του GNTM, αποκαλύφθηκε από μια κρίση άγχους"
"Με φλερτάρουν πολύ μέσα από το Instagram"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr