Ξέσπασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει»
14:00 - 16/05/2022
Μέσα από τον αέρα του Love It στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε […]
The post Ξέσπασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει
«Είμαι αδερφή, αλλά καλή» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του τελικού της Eurovision απαντώντας σε σχόλιο που έλαβε. Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/05), μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει ακούσει ο ίδιος. «Θα φύγω από το σκέλος που είδα να σχολιάζουν όλοι αν έκανε καλά ή όχι. Ήθελε να απαντήσει σε κάτι προσωπικό και απάντησε. Εμένα αυτό που πάντα με ενοχλεί είναι η υποκρισία και πιστεύω, παρότι έχουμε χρόνια να συναντηθούμε με τον Γιώργο, θα συμφωνήσει πολύ με αυτό που θα πω. Δεν μπορώ την υποκρισία και πολλές φορές με βλέπουν να γίνομαι έ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠοσειδώνας Γιαννόπουλος: Ξέσπασε στον αέρα του Love It – «Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει»
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε μέσα από το «Love It» την απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης
To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ξέσπασε στον αέρα του Love It – «Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΈξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει
Μίλησε με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του τελικού της Eurovision 2022
Διαβάστε το στο news.grΠοσειδώνας Γιαννόπουλος: "Το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει"
"Δεν μπορώ την υποκρισία πολλών τεράτων, κυριολεκτικά, που κυκλοφορούν στα social media"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr