Πατέρας Καρολάιν: Απεχθές πλάσμα ο Αναγνωστόπουλος, θα εξασφαλίσω ότι δεν θα δει ποτέ την κόρη του
09:16 - 17/05/2022
Με ικανοποίηση καλωσόρισε η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς την ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για την εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, στις 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Θα εξασφαλίσω ότι δεν θα δει ποτέ ξανά την κόρη του»
«Όσα χρόνια και αν μείνει στη φυλακή δεν θα φέρουν πίσω την όμορφη κόρη μου. Τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις ανοησίες που είπε στην απολογία του». Αυτά είναι τα λόγια του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς, David, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ποινής στον 34χρονο πιλότο στον οποίο το δικαστήριο επέβαλε ισόβια και 11 χρόνια για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. «Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί εγώ και η Σούζαν μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας και να της δώσω αυτό της μητέρας της, ώστε να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα εξασφαλίσω ότι δεν θα δει ποτέ ξανά την κόρη του ή ότι δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠατέρας Καρολάιν για Αναγνωστόπουλο: «Θα κάνω τα πάντα ώστε η κόρη του να μην τον δει ξανά ποτέ»
Δεν απάλυνε ο πόνος του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς Ντειβιντ μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την επιβολή της ποινής στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για την εν ψυχρώ δολοφονία της στις 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. «Η κόρη μου δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω» λέει. «Δεν πρόκειται να την ξαναδω.» «Είμαι ικανοποιημένος τουλάχιστον που το […]
The post Πατέρας Καρολάιν για Αναγνωστόπουλο: «Θα κάνω τα πάντα ώστε η κόρη του να μην τον δει ξανά ποτέ» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr