Πρόβα νυφικού για την Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του»

11:24 - 17/05/2022

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε πρόβα νυφικού για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Το γνωστό μοντέλο πρόκειται να To άρθρο Πρόβα νυφικού για την Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του»

Το μοντέλο κάνει πρόβα νυφικού για… καλό σκοπό και αποκαλύπτει πώς θα ήθελε να είναι ο δικός της γάμος

Διαβάστε το στο

Κάτια Ταραμπάνκο: Πρόβα νυφικού για το μοντέλο - Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του

Η Κάτια Ταραμπάνκο προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωής, καθώς και την πρόβα νυφικού για καλό σκοπό.

Διαβάστε το στο

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο με αφορμή τη συμμετοχή της στο bridal show του «Yes I Do»...

Διαβάστε το στο Zougla

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο με αφορμή τη συμμετοχή της στο bridal show του «Yes I Do», όπου και θα εμφανιστεί...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε πρόβα νυφικού για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Το γνωστό μοντέλο πρόκειται να περπατήσει στο bridal show του Yes I Do… ντυμένη νυφούλα για φιλανθρωπικό σκοπό!Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε πρόβα νυφικού για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Το γνωστό μοντέλο πρόκειται να περπατήσει στο bridal show του Yes I Do… ντυμένη νυφούλα για φιλανθρωπικό σκοπό!Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στο ατελιέ με την Κάτια Ταραμπάνκο να δοκιμάζει νυφικά και να είναι άκρως εντυπωσιακή. «Είμαι υπέρ της αγάπης! Στο διαδίκτυο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Το μοντέλο κάνει πρόβα νυφικού για… καλό σκοπό και αποκαλύπτει πώς θα ήθελε να είναι ο δικός της γάμος.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: "Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του"

"Στο διαδίκτυο μου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου την εβδομάδα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο σύντροφός μου έκανε τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο σύντροφός μου έκανε τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του» Το μοντέλο κάνει πρόβα νυφικού για… καλό σκοπό και αποκαλύπτει πώς θα ήθελε να είναι ο δικός της γάμος Πρόβα νυφικού έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο και ο λόγος ήταν πολύ σημαντικός. Το γνωστό μοντέλο θα περπατήσει στο bridal show του «Yes I Do» για […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της