Σολτς: «Δεν θα πάω στο Κιέβο για μια φωτογραφία, αλλά όταν θα έχω κάτι συγκεκριμένο»
13:40 - 17/05/2022
Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς απέφυγε για μία ακόμη φορά να ανακοινώσει επίσκεψή του στο Κίεβο, τονίζοντας ότι ένα τέτοιο ταξίδι «δεν επιτρέπεται να είναι απλώς μια ευκαιρία...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σολτς: Δεν θα πάω στο Κίεβο για να βγάλω μια φωτογραφία
«Δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε μια ομάδα ανθρώπων που πάνε μέσα-έξω για μια φωτογραφία. Όταν θα το κάνω, θα πρόκειται για πολύ συγκεκριμένα πράγματα», είπε ο καγκελάριος της Γερμανίας για το ενδεχόμενο επίσκεψής του στην ουκρανική πρωτεύουσα
The post Σολτς: Δεν θα πάω στο Κίεβο για να βγάλω μια φωτογραφία appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΣολτς: «Δεν θα πάω στο Κιέβο για μια φωτογραφία, αλλά όταν θα έχω κάτι συγκεκριμένο»
Για ακόμα μία φορά ο καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, απέφυγε να ανακοινώσει ενδεχόμενη επίσκεψή του στο Κίεβο, τονίζοντας ότι ένα τέτοιο ταξίδι «δεν επιτρέπεται να είναι απλώς μια ευκαιρία για φωτογραφία».
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣολτς: «Δεν θα πάω στο Κίεβο για μια φωτογραφία, αλλά όταν θα έχω κάτι συγκεκριμένο»
Ο Όλαφ Σολτς συνομίλησε με τον Βολόντιμιρ Ζελένσκι, όπως αποκάλυψε ο Ουκρανός Πρόεδρος με ανάρτησή του στο Twitter.
The post Σολτς: «Δεν θα πάω στο Κίεβο για μια φωτογραφία, αλλά όταν θα έχω κάτι συγκεκριμένο» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΌλαφ Σολτς: «Δεν θα πάω στο Κιέβο για μια φωτογραφία»
Η ανησυχία του μετά την τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν
Διαβάστε το στο news.gr