Βίκυ Καγιά: «Έσφαξε» με το γάντι την Χριστοπούλου – «Το GNTM την ανέδειξε»

11:04 - 19/05/2022

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTM στη θέση του κριτή και σε λίγες ημέρες αναμένεται να To άρθρο Βίκυ Καγιά: «Έσφαξε» με το γάντι την Χριστοπούλου – «Το GNTM την ανέδειξε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά για την Έλενα Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε, δεν ξέρω γιατί έχει αυτή την πικρία»

Τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου περί «επιστροφής» στο GNTM σχολίασε το μοντέλο 

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά: Δεν ξέρω γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε

«Το GNTM την ανέδειξε, λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι», λέει η Βίκυ Καγιά για την Έλενα Χριστοπούλου. Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου, όπου απάντησε για την Έλενα Χριστοπούλου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Απ’ ό,τι ξέρω μέσα Ιουνίου θα ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Καγιά: Δεν ξέρω γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά: «Καταπέλτης» για την Έλενα Χριστοπούλου – «Το GNTM της έδωσε τη δόξα για να προχωρήσει»

H παρουσιάστρια πέταξε τα «καρφιά» της για την booker μοντέλων

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά: «Καρφιά» στην Έλενα Χριστοπούλου - «Το GNTM της έδωσε τη δόξα για να προχωρήσει»

Η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε στο GNTM και η Βίκυ Καγιά την «κάρφωσε» Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε»

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM, η κάμερα της Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου συνάντησε την Βίκυ Καγιά, πριν την πτήση της για τις Κάννες.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βίκυ Καγιά «κόλαφος» για Έλενα Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε, λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι»

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του GNTM, η κάμερα της Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου συνάντησε την Βίκυ Καγιά, […] The post Βίκυ Καγιά «κόλαφος» για Έλενα Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε, λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βίκυ Καγιά κατά Έλενας Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε, λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι»

«Δεν ξέρω γιατί δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε»

Διαβάστε το στο news.gr

Βίκυ Καγιά: «Έσφαξε» με το γάντι την Έλενα Χριστοπούλου

«Το GNTM την ανέδειξε»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βίκυ Καγιά Vs Έλενας Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται»

Ολική επαναφορά γίνεται στον επόμενο κύκλο του GNTM και η Βίκυ Καγιά είναι το πρόσωπο που επιστρέφει δυναμικά. Η Ελληνίδα καλλονή λίγο πριν από την αναχώρησή της για το Φεστιβάλ των Καννών μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε σε όλους. Η Βίκυ Καγιά μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, […] The post Βίκυ Καγιά Vs Έλενας Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της