Συγκλονίζει ο γιος του ζευγαριού: «Ελάτε γρήγορα οι γονείς μου δεν ξυπνάνε»
12:12 - 10/01/2020
Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι τα τρία παιδιά του άτυχου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στο Μεταξουργείο το πρωί της Παρασκευής
Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραγωδία στο Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορα οι γονείς μου δεν ξυπνάνε»
Συγκλονίζει η μαρτυρία του 16χρονου που βρήκε τους γονείς του νεκρούς από τις αναθυμιάσεις
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρτυρίες σοκ: "Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε"
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τις δραματικές στιγμές που έζησε το 16χρονο αγόρι όταν διαπίστωσε ότι οι δύο γονείς του ήταν αναίσθητοι.
Διαβάστε το στο thetoc.grΤραγωδία στο Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε»
Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι τα τρία παιδιά του άτυχου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στο Μεταξουργείο το πρωί της Παρασκευής. Οι άτυχοι υπήκοοι Πακιστάν βρέθηκαν νεκροί στο δωμάτιο τους από τα παιδιά τους που τους αναζητούσαν πιθανώς από διαρροή υγραερίου. Ο άνδρας 55 ετών και η γυναίκα 42 ετών ζούσαν πολλά […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΤραγωδία στο Μεταξουργείο: Oι δραματικές στιγμές των παιδιών – «Ελάτε γρήγορα οι γονείς μου δεν ξυπνάνε» (ΒΙΝΤΕΟ)
Τις δραματικές στιγμές που έζησε ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού από το Πακιστάν που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του πιθανότατα από διαρροή υγραερίου στη σόμπα που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν μετέφερε ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε το 16χρονο αγόρι όταν διαπίστωσε ότι οι γονείς του ήταν αναίσθητοι. Σύμφωνα με την συγκλονιστική μαρτυρία […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΤραγωδία στο Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε»
Lamianow.gr
Τραγωδία στο Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε»
Τις δραματικές στιγμές που έζησε ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού από το Πακιστάν που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του πιθανότατα από διαρροή υγραερίου στη σόμπα που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν μετέφερε στο protothema.gr ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε το 16χρονο αγόρι όταν διαπίστωσε ότι οι γονείς του ήταν αναίσθητοι. Σύμφωνα με την […]
Τραγωδία στο Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε»
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΤα πρόσωπα της οικογενειακής τραγωδίας – «Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε», έλεγε ο 16χρονος γιος
Τις δραματικές στιγμές που έζησε ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού από το Πακιστάν που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του πιθανότατα από διαρροή υγραερίου στη σόμπα που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν μετέφερε στο protothema.gr ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε το 16χρονο αγόρι όταν διαπίστωσε ότι οι γονείς του ήταν αναίσθητοι. Σύμφωνα με την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤραγωδία στο Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε»
Οι δραματικές στιγμές που έζησε το 16χρονο αγόρι όταν διαπίστωσε ότι οι γονείς του ήταν αναίσθητοι – Έσπασε την πόρτα του δωματίου τους – Πιθανότατα από διαρροή στη σόμπα υγραερίου ο θάνατος του ζευγαριού Τις δραματικές στιγμές που έζησε ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού από το Πακιστάν που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του πιθανότατα από ...
The post Τραγωδία στο Μεταξουργείο: «Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε» appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.gr