Προκλητικό δημοσίευμα από τους Τούρκους για το Ολυμπιακός – Εφές με αναφορά στην ημερομηνία γενοκτονίας των Ποντίων (ΦΩΤΟ)
01:16 - 20/05/2022
Προκλητικό δημοσίευμα από τους Τούρκους για το Ολυμπιακός – Εφές με αναφορά στην ημερομηνία γενοκτονίας των Ποντίων (ΦΩΤΟ)
20/05/2022
Ο Ολυμπιακός έχασε από την τουρκική Αναντολού Εφές στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague και οι Τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία για μία σειρά από προκλητικές δημοσιεύσεις.
Μετά από πλήθος σχολίων στα social media και η τουρκική ιστοσελίδα Fanatik έκανε μία… εμετική σύνδεση της ήττας των Πειραιωτών στο μπάσκετ, με τη γενοκτονία των Ποντίων, που πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα, πριν 103 χρόνια.
Το δημοσίευμα έκανε λόγο για “διπλό γλέντι”, αναφέροντας τη 19η Μαΐου ως… ημέρα νεολαίας: «Η Αναντολού Εφές έπαιξε σήμερα στο Final 4
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr