ΑΝΑΜΟΝΗ: Σοκολάτα: Ο λόγος που πρέπει να την ψιλοκόψετε πριν τη λιώσετε
07:50 - 20/05/2022
Είτε σκοπεύετε να φτιάξετε ένα κλασικό κέικ με στρώσεις σοκολάτας είτε μια πλούσια κρέμα γκανάζ, κάποια στιγμή, η συνταγή σας θα σας ζητήσει να λιώσετε λίγη σοκολάτα. Είτε προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το παραδοσιακό μπεν μαρί ή το φούρνο μικροκυμάτων, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο, και αυτό είναι να ψιλοκόψτε πρώτα τη σοκολάτα σας (εκτός αν χρησιμοποιείτε δάκρυα σοκολάτας που έχουν ήδη το ίδιο μέγεθος). Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα επιπλέον και περιττό βήμα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που δεν πρέπει να το παραλείψετε. Σοκολάτα: Ο λόγος που πρέπει να την ψιλοκόψετε πριν τη λιώσετε Σύμφωνα με το The Spruce Eats, το να κόψετε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr