ΑΝΑΜΟΝΗ: Σοκολάτα: Ο λόγος που πρέπει να την ψιλοκόψετε πριν τη λιώσετε

07:50 - 20/05/2022

Είτε σκοπεύετε να φτιάξετε ένα κλασικό κέικ με στρώσεις σοκολάτας είτε μια πλούσια κρέμα γκανάζ, κάποια στιγμή, η συνταγή σας θα σας ζητήσει να λιώσετε λίγη σοκολάτα. Είτε προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το παραδοσιακό μπεν μαρί ή το φούρνο μικροκυμάτων, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο, και αυτό είναι να ψιλοκόψτε πρώτα τη σοκολάτα σας (εκτός αν χρησιμοποιείτε δάκρυα σοκολάτας που έχουν ήδη το ίδιο μέγεθος). Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα επιπλέον και περιττό βήμα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που δεν πρέπει να το παραλείψετε. Σοκολάτα: Ο λόγος που πρέπει να την ψιλοκόψετε πριν τη λιώσετε Σύμφωνα με το The Spruce Eats, το να κόψετε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα