Μπέος για Nova: «Θα κινηθώ νομικά κατά όσων επιχειρούν να με ταυτίσουν με τον Βόλο»

12:50 - 10/01/2020

Η κόντρα καλά κρατεί. Και ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να επανέλθει στο θέμα των οφειλόμενων από τη Nova στην ΠΑΕ Βόλος. The post Μπέος για Nova: «Θα κινηθώ νομικά κατά όσων επιχειρούν να με ταυτίσουν με τον Βόλο» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέος: Θα κινηθώ νομικά κατά όσων με ταυτίζουν με την ΠΑΕ Βόλος

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, αναφέρει τα εξής για τα θέματα της NOVA και της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ: Σχετικά με τους απαράδεκτους ισχυρισμούς, που συνιστούν μια εν γένει προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά και στάση από την πλευρά της τηλεοπτικής εταιρείας NOVA κατά της ομάδας της πόλης μου οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν αποτελούν […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Μπέος για Nova: «Θα κινηθώ νομικά κατά όσων επιχειρούν να με ταυτίσουν με τον Βόλο»

Ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να επανέλθει στο θέμα των οφειλόμενων από τη Nova στην ΠΑΕ Βόλος.Ο Δήμαρχος της πόλης είχε θίξει το θέμα πριν από λίγες μέρες, με το συνδρομητικό κανάλι να απαντάει, ζητώντας από τον ΝΠΣ να αναζητήσει διαφορετική τηλεοπτική στέγη.Ο Μπέος με νέα ανάρτησή του στο facebook θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του από αυτή της ΠΑΕ, δηλώνοντας πως «οι δηλώσεις που κατά καιρούς κάνω, είτε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γενικά, είτε για τη NOVA και τον Μαρινάκη, ειδικότερα, αποτελούν προϊόν της προσωπικής μου κρίσης και άποψης που έχω σχηματίσει για πρόσωπα και καταστάσεις, από την πολυετή ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο κατά το παρελθόν».Αναλυτικά η δήλωσή του:«Σχετικά με τους απαράδ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!