Επιστρεπτέα προκαταβολή: Τον Ιούλιο ξεκινά η αποπληρωμή, έως και 96 οι δόσεις- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές
11:04 - 20/05/2022
Αμέσως μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών, επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν χρόνο να αποφασίσουν εάν επιλέγουν να αποπληρωθούν εφάπαξ τα οφειλόμενα και να κερδίσουν μεγαλύτερη έκπτωση (συνολικά έως και 80%) ή θα επιλέξουν την τμηματική αποπληρωμή του ποσού σε βάθος χρόνου έως και 5 ετών, μέχρι το τέλος του 2026.
Το άρθρο Επιστρεπτέα προκαταβολή: Τον Ιούλιο ξεκινά η αποπληρωμή, έως και 96 οι δόσεις- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πότε ξεκινάει η αποπληρωμή – Έως και 96 οι δόσεις
Ξεκινάει από τον Ιούλιο η τμηματική επιστροφή της «Επιστρεπτέας προκαταβολής» με τους οφειλέτες να έχουν έως και 96 δόσεις προκειμένου να αποπληρώσουν το ποσό. Οι σχετικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις αναμένεται να δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες. Όσοι επιλέξουν να αποπληρώσουν σε μία δόση ολόκληρο το ποσό θα πρέπει να το κάνουν έως το τέλος Ιουλίου και να
Το άρθρο Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πότε ξεκινάει η αποπληρωμή – Έως και 96 οι δόσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr